Кои банки отпускат кредит с лошо ЦКР

Изберете една от дадените такси, лихвени проценти и гъвкави опции за погасяване за различни кредитни рейтинги, за да намерите най-добрите лични заеми за кредитополучатели с по-нисъкот идеалния кредитен рейтинг.

Нека видим какъв тип или кои банки отпускат кредит с лошо ЦКР.

Получаването на заем, когато имате лоша кредитна история или без кредитна история, може да бъде трудно. Подобно на повечето финансови продукти, кредитополучателите трябва да подадат заявление, в което да изброят информацията за техните доходи и да се съгласят на проверка на кредита, преди да получат одобрение за заем. Кредиторите предпочитат да работят с клиенти, които имат доказан опит да плащат сметките си навреме и да печелят достатъчно пари, за да останат в горната част на дълга си, като същевременно спазват всички условия и споразумения.

Добрият кредитен рейтинг започва от 670 по скалата FICO (661 за VantageScore). Всичко над 740 се счита за много добро, а над 800 FICO резултат (или 781 VantageScore) се счита за отлично.

Ако кредитният ви рейтинг е по-малък от 670, може да заключите, че резултатът ви е пречка за получаване на достъп до добри финансови продукти. Въпреки това, има няколко кредитора, които работят с такива кандидати, като им помагат да заемат пари за спешни разходи, включително медицински сметки и ремонт на автомобили, рефинансиране на дълг с висока лихва или дори консолидиране на плащанията по дълга.

Но продължете с повишено внимание по отношение на това кои банки отпускат кредит с лошо ЦКР: кредиторите могат да начисляват по-високи лихвени проценти или да променят таксите за първоначално плащане, неустойките за ранно изплащане и таксите за закъснение на кредитополучателите, които смятат за „по-рискови“. Ето защо, ако имате по-малко от перфектен кредит, важно е да направите предварително проучване, преди да подпишете каквото и да било, за да сте сигурни, че сте доволни от условията на заема.

Как да разберем кои банки отпускат кредит с лошо ЦКР

Няма единствена най-добра кредитна компания за всички. Най-добрата компания за лоши кредити за вас зависи от няколко фактора:

Изисквания за допустимост. Много кредитори ще изброят изискванията за допустимост на своите уебсайтове, включително минимални кредитни резултати, минимални нива на доходи и максимални съотношения дълг/приход.
Лихви и такси. Кредиторите използват различни критерии за изчисляване на вашия лихвен процент. Вземете оферти от няколко кредитора и сравнете лихвените проценти, таксите за първоначално плащане и неустойките за предсрочно плащане, за да определите кой ще има най-евтината лихва по заема за вас.
Условия за погасяване. Кредиторите на лични заеми могат да предложат условия за погасяване от една година до 12. По-краткият период на погасяване означава, че ще се освободите от дълга по-рано и ще плащате по-малко лихви. По-дългият период на погасяване, от друга страна, ще намали месечната ви сметка.
Тип заемодател. Можете да намерите лични заеми от банки, кредитни съюзи и онлайн кредитори. Онлайн кредиторите често имат най-ниските лихви, но вие няма да имате лична услуга от банка. Освен това местен кредитен съюз, с който вече правите бизнес, може да е по-склонен да ви предостави заем за лоши кредити въз основа на съществуващите ви взаимоотношения.

Scroll to Top