Кредит до заплата с лоша кредитна история

Има моменти, когато всички сме изправени пред сметка, която не сме очаквали. От повредена кола до спукан бойлер или просто един от онези месеци. Получаването на допълнителни пари винаги може да помогне и всеки е бил в същото положение в един или друг момент.

Ако всичко това ви звучи познато, може би сте един от многото хора, които често търсят онлайн „заеми с лоши кредитни истории до заплата“. За тези, които се борят с лоша кредитна история, заемането на пари може да бъде по-трудно, отколкото за хората с по-положително кредитно досие, но това не означава, че кандидатстването за заем трябва да бъде трудно.

Какво означава кредит до заплата с лоша кредитна история?

Лош кредитен заем до заплата е скъпо, краткосрочно кредитно решение, което е специално разработено за кредитополучатели, които имат лоша кредитна история. Днес заемите до заплата за хора с лоши кредити често се отнасят до заеми, при които плащанията са удължени за няколко месеца, но те все още идват със значителни лихвени проценти, които могат да добавят доста скъпа обща сума за погасяване.

Заемите до заплата бяха често срещана форма на заеми, която стана обект на особено лоша преса в средата на 2000-те. Те са проектирани да бъдат краткосрочно решение, което се изплаща при следващото плащане на кредитополучателя от техния работодател. В днешно време терминът се използва по-често за обозначаване на краткосрочен кредит, който идва с високи нива на лихва.

Можете ли да получите кредит до заплата с лоша кредитна история?

Много кредитори са готови да работят с кредитополучатели, които имат по-малко от перфектна кредитна история. Въпреки че може да успеете да получите заем до заплата с лош кредитен рейтинг, това не означава непременно, че това е най-доброто решение, тъй като може да бъде скъпо и неизплащането на дължимото навреме може да бъде още по-вредно за вашия кредитен рейтинг.

Въпреки че вашият кредитен рейтинг все още е важен за много директни кредитори, това, което също има значение, е дали настоящите ви лични и финансови обстоятелства реалистично ще ви позволят да изплатите това, което дължите, напълно и навреме.

Дали можете да получите заем ще зависи от това колко точно отговаряте на критериите за допустимост на кредиторите.

Как работят заемите до заплата за хора с лоша кредитна история?

Случвало се е заемите до заплата да са скъпи кредити, които хората са използвали, за да ги поддържат, докато не им бъдат изплатени заплатите. След получаване на чека си за заплата, от кредитополучателите ще се изисква да върнат сумата, която са заели, в допълнение към всички начислени такси и лихви.

В днешно време, когато хората говорят за заеми до заплата, те често всъщност описват скъпи краткосрочни кредити, които се изплащат в продължение на няколко месеца, а не само на следващия ден за плащане.

Scroll to Top